top of page
Søk

Arbeidsuke i OPA Glass

Uke 12/13: Vi er så heldig å ha fått Christoffer Langøy (17) på utplassering i sin arbeidsuke hos oss. I den forbindelse tok vi oss en prat med unggutten fra Sotra VGS (avd. Sund) om hvordan oppholdet har vært.


Stilte arbeidsuken til forventningene? -Arbeidsuken stilte til mer enn forventningene. Det inkluderte masse ny læring, og jeg fikk jobbet med snille og dyktige folk.


Er dette noe du kunne tenkt deg å jobbe med i fremtiden? -Absolutt! Jeg storkoste meg og synes det var et veldig fint yrke.


Hva lærte du? -Jeg lærte alt fra rydding til installering av vindu. I tillegg lærte jeg også masse nytt om verktøy, som tidligere har vært ukjent for meg. Videre forteller Christoffer at lærekurven var bratt og inkluderte både hvordan man måler, skummer og limer i forbindelse med glassmesterfaget. Totalt sett har han også blitt bedre på å finne gode og enkle løsninger på problemer som har dukket opp.


Til slutt: Hva har vært høydepunktet med arbeidsuken? -Det tror jeg må ha vært turen til Haugastøl, 20 minutter fra Geilo, hvor det var en hytte som skulle ha nye vinduer. Vi overnattet i noen leiligheter, og turen var en fin jobbopplevelse for meg. Det var god stemning og jeg fikk bli bedre kjent med de jeg jobbet med.


댓글


bottom of page